Hem » Om oss på Testlabbet.nu

Om oss på Testlabbet.nu

Vi älskar att läsa och sammanställa tester, undersöka och analysera vilken produkt inom ett visst område som är den bästa. Olika faktorer spelar in, det är alltid inte den dyrast produkten inom ett område som är den bästa.

Denna sida och våra tester vänder sig till dig som vill hitta en riktigt bra produkt till ett rimligt pris inom ett speciellt område. Vi sammanställer bästa produkten, men det är inte alltid den bästa produkten är prisvärd i jämförelse med andra likvärdiga produkter som kan ha ett bättre pris – därför tar vi även fram bästa budgetvalet i vissa kategorier.

Smarta konsumenter kollar upp vad som är bästa köpen innan man handlar både för att få en bättre produkt och även ett bättre pris.

Annonslänkar

Många av länkarna på testlabbet.nu är annonslänkar som tar dig vidare till till den butiken som säljer varan du klickar på för att genomföra ett köp så får vi ibland även en liten ersättning från den butiken.

Vi är inte sponsrade av våra tester och ingen styr över innehållet eller testvinnaren utan rangordningen är framtagen helt oberoende och bara av oss.

Hur vi tar fram all fakta?

Vi samlar manuellt in all fakta inom en kategori både från svenska tester men även från utländska. De kan vara ifrån tidningar, test laberatorier, fysiska butiker, prisjämförelse sajter med mera.

Samarbete

Har ni någon ny produkt ni vill visa upp eller har ni ett bra erbjudande till våra besökare då finns möjlighet att synas på sajten.

Kontakta oss

Har du några frågor eller saknar något test du vill att vi tar med är du välkommen att höra av dig till oss på admin@testlabbet.nu

Rulla till toppen