Hem » Om oss på Testlabbet och våra tester

Om oss på Testlabbet och våra tester

Testlabbet

Välkommen till Testlabbet – din guide i produktdjungeln! Vi är en oberoende produkttestare som specialiserat oss på att utföra noggranna och pålitliga tester för att hjälpa dig hitta de absolut bästa produkterna på marknaden. Vårt mål är att göra ditt köpbeslut enklare och mer informerat, oavsett om det gäller hushållsapparater, elektronik, köksutrustning, eller verktyg för trädgården.

Vår filosofi

Testlabbet tror vi på transparens och ärlighet. Vi är här för att ge dig all den information du behöver för att kunna göra välgrundade beslut. Vi både testar produkter med egna medel samt går igenom tester och recensioner för presentera de bästa valen till er. Våra tester är helt opartiska och oberoende.

Hur vi arbetar

 1. Produkturval: Vi börjar med att identifiera produkter som är populära och högt rankade, både av konsumenter och experter inom respektive kategori.
 2. Testprocess: Varje produkt genomgår antingen en omfattande testprocess där vi utvärderar allt från prestanda och användarvänlighet till hållbarhet och design. Eller så går vi igenom tester och recensioner för att ta fram bästa produkten.
 3. Expertanalys: Vårt team av experter analyserar testresultaten och kombinerar detta med deras fackkunskap för att ge en djupare insikt om varje produkts styrkor och svagheter.
 4. Konsumentfeedback: Vi inkluderar även recensioner och feedback från verkliga användare för att få en bredare bild av hur produkten fungerar i vardagliga situationer.
 5. Rankning och rekommendationer: Baserat på samlad data och vår expertanalys så rankar vi produkterna och väljer ut ”Bäst i Test” för varje kategori. Vi förklarar också varför dessa produkter sticker ut, samt ger alternativ för olika behov och budgetar.

Smarta konsumenter kollar upp vad som är bästa köpen innan man handlar både för att få en bättre produkt men även ett bättre pris.

Därför kan du lita på våra tester

 1. Vi är oberoende och opartiska i våra tester. Vårt engagemang är att ge dig en ärlig och rättvis bedömning av produkter och tjänster, utan påverkan från externa intressen.
 2. Grundliga tester – Vi lägger ner tid och resurser på att utföra grundliga tester. Allt för att säkerställa att våra resultat är pålitliga och relevanta. Vi testar olika aspekter av varje produkt eller tjänst för att ge dig en komplett bild.
 3. Vår webbplats är utformad med användaren i åtanke. Vi strävar efter att skapa en enkel och lättförståelig plattform där du enkelt kan hitta den information du behöver för att fatta informerade beslut.
 4. Aktuell information och uppdateringar – Vi håller våra tester och information uppdaterade för att säkerställa att du alltid har tillgång till den senaste och mest relevanta informationen. Testlabbet inser att produkter och tjänster kan förändras över tid, och vi strävar efter att hålla jämna steg.
 5. Expertis och erfarenhet: Våra undersökningar och tester genomförs av experter och inom sin kategori kunniga personer. Alla experter har tidigare erfarenhet av de produkterna de testar.
 6. Ärlighet är vårt ledord i våra undersökningar och tester och är en av våra grundpelare som vi inte någonsin kommer att bryta.

Hur kan Testlabbet erbjuda gratis tester och artiklar:

Flera av länkarna på Testlabbet är affiliate-länkar som tar dig vidare till till den butiken som säljer varan du klickar på för att genomföra ett köp så får vi även en liten ersättning från den butiken. För dig som konsument blir det ingen extra kostnad.

Vi är inte heller sponsrade av våra tester. Ingen styr över innehållet eller testvinnaren utan rangordningen är framtagen helt oberoende och bara av oss.

Hur vi tar fram all fakta?

Vi samlar manuellt in all fakta inom en kategori både från svenska och utländska tester. Det kan vara ifrån tidningar, test laboratorier, fysiska butiker, prisjämförelse sajter med mera.

Samarbete

Har ni någon ny produkt ni vill visa upp eller har ni ett bra erbjudande till våra besökare då finns möjlighet att synas på sajten.

Möt vårt team

Vårt team består av erfarna produkttestare och branschexperter med en passion för att utforska och analysera produkter. Vi har:

Patrik

Patrik

Grundare och teknisk chef

Patrik är den tekniska hjärnan bakom Testlabbet. Hans bakgrund inom maskininlärning och artificiell intelligens vägleder författarna mot rätt typ av tester. Utan tvekan beror noggrannheten i många av recensionerna på Testlabbet till stor del på den teknik som Patrik tillhandahåller. Patrik älskar också att testa produkter, särskilt inom teknik men även inom träning.

Emilia

Emilia

Specialist inom Hem&Hushåll

Emilia älskar att säkerställa så de högsta kvalitetsstandarderna för webbplatsen hålls på toppnivå. Hennes livsmål nu är att informera konsumenter om deras köpbeslut genom rättvisa och ärliga produktrecensioner. Emilia har många års erfarenhet om bloggande inom hem och hushåll. På sin fritid älskar hon att laga mat och trädgårdsarbete.

Malin

Malin

Specialist inom Skönhet

Malin är i grunden utbildad frisör och stylist med gesällbrev. Hon har mångårig erfarenhet inom både hud och hårvård samt skönhetsbloggande. Hon är intresserad av mat, hälsa och skönhet samt testar ofta nya produkter. Malin är även konstnär som älskar att måla tavlor.

Alexander

Ekonomi & IT – specialist inom privatekonomi

Alexander är utbildad civilingenjör inom industriell ekonomi på Linköpings universitet. Han har även utbildat sig inom programmering och IT och har ett brinnande intresse för ekonomi. Hans special intresse som har gärna dyker djupare i är privatekonomi, försäkringar och investeringar.

Kontakta oss

Har du några frågor eller saknar något test du vill att vi tar med är du välkommen att höra av dig till oss på admin (a) testlabbet.nu

Rulla till toppen