Hem » Om oss på Testlabbet och våra tester

Om oss på Testlabbet och våra tester

Testlabbet

Testlabbet är en oberoende konsumentsajt. Vi älskar att läsa och sammanställa tester, undersöka och analysera produkter. Vi genomför även produkttester i egen regi och resultaten från våra undersökningar presenteras här kostnadsfritt för dig som konsument.

Denna sida och våra tester vänder sig till dig som vill hitta en riktigt bra produkt till ett rimligt pris inom ett speciellt område. Vi sammanställer bästa produkten, men det är inte alltid den bästa produkten är prisvärd i jämförelse med andra likvärdiga produkter som kan ha ett bättre pris – därför tar vi även fram bästa budgetvalet i vissa kategorier.

Smarta konsumenter kollar upp vad som är bästa köpen innan man handlar både för att få en bättre produkt men även ett bättre pris.

Därför kan du lita på våra tester

  1. Vi är oberoende och opartiska i våra tester. Vårt engagemang är att ge dig en ärlig och rättvis bedömning av produkter och tjänster, utan påverkan från externa intressen.
  2. Grundliga tester – Vi lägger ner tid och resurser på att utföra grundliga tester. Allt för att säkerställa att våra resultat är pålitliga och relevanta. Vi testar olika aspekter av varje produkt eller tjänst för att ge dig en komplett bild.
  3. Vår webbplats är utformad med användaren i åtanke. Vi strävar efter att skapa en enkel och lättförståelig plattform där du enkelt kan hitta den information du behöver för att fatta informerade beslut.
  4. Aktuell information och uppdateringar – Vi håller våra tester och information uppdaterade för att säkerställa att du alltid har tillgång till den senaste och mest relevanta informationen. Testlabbet inser att produkter och tjänster kan förändras över tid, och vi strävar efter att hålla jämna steg.
  5. Expertis och erfarenhet: Våra undersökningar och tester genomförs av experter och inom sin kategori kunniga personer. Alla experter har tidigare erfarenhet av de produkterna de testar.
  6. Ärlighet är vårt ledord i våra undersökningar och tester och är en av våra grundpelare som vi inte någonsin kommer att bryta.

Hur kan Testlabbet erbjuda gratis tester och artiklar:

Flera av länkarna på Testlabbet är affiliate-länkar som tar dig vidare till till den butiken som säljer varan du klickar på för att genomföra ett köp så får vi även en liten ersättning från den butiken. För dig som konsument blir det ingen extra kostnad.

Vi är inte sponsrade av våra tester. Ingen styr över innehållet eller testvinnaren utan rangordningen är framtagen helt oberoende och bara av oss. Detta upplägg gör att du som läsare kan ta del av våra tester helt kostnadsfritt, samtidigt som vi förblir oberoende från produkttillverkare. Annonserna är bland annat till för att täcka de kostnader som uppstår i samband med testerna, samt underhållning och uppdateringar av vår sajt.

Hur vi tar fram all fakta?

Vi samlar manuellt in all fakta inom en kategori både från svenska och utländska tester. Det kan vara ifrån tidningar, test laboratorier, fysiska butiker, prisjämförelse sajter med mera.

Samarbete

Har ni någon ny produkt ni vill visa upp eller har ni ett bra erbjudande till våra besökare då finns möjlighet att synas på sajten.

Vilka är vi?

Patrik

Patrik

Grundare och teknisk chef

Patrik är den tekniska hjärnan bakom Testlabbet. Hans bakgrund inom maskininlärning och artificiell intelligens vägleder författarna mot rätt typ av tester. Utan tvekan beror noggrannheten i många av recensionerna på Testlabbet till stor del på den teknik som Patrik tillhandahåller. Patrik älskar också att testa produkter, särskilt inom teknik men även inom träning.

Emilia

Emilia

Specialist inom Hem&Hushåll

Emilia älskar att säkerställa så de högsta kvalitetsstandarderna för webbplatsen hålls på toppnivå. Hennes livsmål nu är att informera konsumenter om deras köpbeslut genom rättvisa och ärliga produktrecensioner. Emilia har många års erfarenhet om bloggande inom hem och hushåll. På sin fritid älskar hon att laga mat och trädgårdsarbete.

Malin

Malin

Specialist inom Skönhet

Malin är i grunden utbildad frisör och stylist med gesällbrev. Hon har mångårig erfarenhet inom både hud och hårvård samt skönhetsbloggande. Hon har stort intresse för mat, hälsa och skönhet och experimenterar ofta med nya produkter. Malin är även konstnär som älskar att måla tavlor.

Alexander

Ekonomi & IT – specialist inom privatekonomi

Alexander är utbildad civilingenjör inom industriell ekonomi på Linköpings universitet. Han har även utbildat sig inom programmering och IT och har ett brinnande intresse för ekonomi. Hans special intresse som har gärna dyker djupare i är privatekonomi, försäkringar och investeringar.

Kontakta oss

Har du några frågor eller saknar något test du vill att vi tar med är du välkommen att höra av dig till oss på admin (a) testlabbet.nu

Rulla till toppen